Ons uniek concept


bepalen van de behoefte
1

BEPALEN VAN
DE BEHOEFTE


Bepalen, inventariseren van de dieren bij de klant (geslacht, leeftijd, melkvee, mestvee,... ) en bepalen van de behoefte aan verschillende voedingsstoffen van de specifieke dieren, rekening houdend met de verwachtingen van de veehouder, van zijn afnemer(s), en van de wetgever.

hofeigen producten
2

HOFEIGEN
PRODUCTEN


De ruwvoederanalyse: de kwaliteit en voedings-waarde van het ruwvoer van de veehouder wordt in eigen labo gemeten. Op basis van de voedingswaarde van de hofeigen producten wordt bepaald hoeveel van de behoefte daarmee wordt ingevuld.


hofeigen producten
aanvullen van de behoefte
3

AANVULLEN VAN
DE BEHOEFTE


Franson vult de rest van de behoefte aan met een op maat gemaakt krachtvoeder. De veehouder mengt de hofeigen producten met het krachtvoeder.

CONTROLE VAN HET RANTSOEN
4

CONTROLE VAN
HET RANTSOEN


Extra troef: Franson neemt een staal van het totaalrantsoen en controleert het eindresultaat in functie van de behoeftes die vooraf werden bepaald.



Hoogwaardige rundveevoeders op maat

De focus op een zuiverder all mash